OBAVIJEST ZA STUDENTE
OBAVIJEST ZA STUDENTE V. godine
Obavještavaju se studenti pete godine, da je I. termin za obranu diplomskog rada 24.6.2015 a –II. termin 18.9.2015. Kako je ranije navedeno, svečana promocija diplomanata održat će se u listopadu 2015. Diplomanti su dužni prijaviti obranu diplomskog rada najkasnije sedam dana prije odabranog termina u studentskoj referadi.

POZIV NA OBUKU „Introduction to digital art with Photoshop for artists“

Zaklada za inovacijski i tehnološki razvitak (u daljem tekstu INTERA) zajedno sa udruženjem Kulturni kod iz Beograda provodi projekt pod nazivom Dijalog umjetnosti i tehnologija IT_ART a u sklopu projekta „Dijalog za budućnost“ koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Preduvjet za prijavu je osnovno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Broj mjesta je ograničen. Za prijavu je neophodno popuniti prijavni obrazac i poslati ga na mateja.bosnjak@intera.ba najkasnije do 20.05.2015. Obrazac se može preuzeti na www.intera.ba. Download poziv na obuku

IZLOŽBA Udruge likovnih umjetnika "EN FACE"

Udruga likovnih umjetnika En Face predstavlja se izložbom svojih 15 članova u galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu. Akademski slikari, kipari, grafičari i diplomirani arhitekti izlažu crteže, slike, grafike, skulpture, instalacije i arhitektonske projekte. Izložba nudi različitost likovnih izraza, tehnika i motiva u recentnim djelima autora, kao i pojedinačne ranije cikluse nagrađivane na selektivnim izložbama. Izložba ULU En face otvara se u srijedu 13. svibnja u 18 sati. Izložbu će otvoriti povjesničarka umjetnosti Inga Dragoje-Mikulić, predavačica na ALU u Širokom Brijegu.

KONKURS za učestvovanje na Međunarodnoj umjetničkoj koloniji “Banjaluka 2015 .“

Vrijeme održavanja: juli mjesec, u vrijeme održavanja Manifestacije “Ljeto na Vrbasu“. Mjesto: Banjaluka, Bosna i Hercegovina. Organizatori: Turistička organizacija grada Banjaluka, Centar za kulturne i promotivne djelatnosti “Primera MLLL“ Banjaluka i Centar za edukaciju i rad sa djecom i omladinom “MIS“ Banjaluka.Download natječaj.

Copyright © 2018 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.