Poziv za sudjelovanje u Programu EU ProLocal- prezentacija 20.3.2018. godine u 11 sati na Akademiji


Poziv svim zainteresiranim studentima koji su spremni otkriti uzbudljiv svijet poduzetništva

 

U sklopu Programa EU ProLocal a s ciljem stvaranja uspostave poticajnog poslovnog okruženja koje omogućuje konkurentnost naročito malih i srednjih poduzetnika, cilj nam je poticati povezivanje obrazovnih institucija s poduzetnicima. Svjedoci smo društva koje se mijenja svakodnevno brzinom koja također raste. Izgradnja sustava koji može odgovoriti na te izazove nije jednostavna a temeljena je na ustrajnim inovacijama, istraživanjima novih mogućnosti, kreativnim rješenjima i tolerancijom na naučene lekcije. Nema neuspjeha – samo novih izazova. Vjerujući da najbolje ovim izazovima mogu odgovoriti osobe nesputane kreativnosti i buntovnog duha,

 

Pozivamo vas na sudjelovanje u natjecanju za rješavanje stvarnog poslovnog slučaja, a tiče se problema s kojim se proizvodno poduzeće susreće ili će se susretati.

 

Ako ste znatiželjni, spremni iskoristiti svaku priliku za učenje i razvoj, naučiti nešto o poduzetništvu i dodati referencu u svoj životopis,

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na prezentaciji studije slučaja i uvjeta natječaja, koja će se održati 20.04.2018 u galeriji Akademije u 11:00 sati.

 

Sudjelovanje na natjecanju je prilika za stjecanje vrijednog iskustva u poticajnoj atmosferi, atmosferi koja potiče kreativnost baziranu na znatiželji i ne sputava se strahom.

 

Ukoliko tražite znanje, vrijednu avanturu i prednosti koje budućnost poduzetništva može ponuditi, pridružite se natjecanju  i počnite graditi svoj put prema uspjehu. Osigurane su i vrijedne novčane nagrade.

 

EU ProLocal u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti i Gradom Široki Brijeg

 

EU ProLocal je zajednički program za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u Bosni i Hercegovini Europske unije i Vlade Savezne Republike Njemačke. Ukupni budžet programa iznosi 13 milijuna eura, od kojih 9 milijuna eura financira Europska unija, a ostatak je osiguralo Ministarstvo za ekonomsku suradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke. Program implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.08.03.2018
Pozivi, natječaji i stipendijeCopyright © 2018 Akademija likovnih umjetnosti, Široki Brijeg. All rights reserved. This site is designed and powered by GCR production.